Razvojni studio Teyon iza sebe ima pozamašan niz igara, no ponajviše je poznat po relativno lošim igrama napravljenima po holivudskim akcijskim filmova, kao što je igra Rambo: The Video Game. Nešto uspješnija bila je njihova prošla igra Terminator: Resistance s kraja 2019. godine, a sinoć su najavili još jednu filmsku adaptaciju i igru RoboCop: Rogue City.

Nova igra o planetarno popularnom polu-čovjeku, polu-robotu i stopostotnom policajcu stiže pod izdavačem Nacon i donosi potpuno novu priču koja je blago bazirana na originalna tri filma RoboCop s kraja osamdesetih i početka devedesetih. Bit će to pucačina iz prvoga lica u kojoj ćemo na raspolaganju imati RoboCopov legendarni pištolj Auto-9, nadljudsku robotsku snagu, godine iskustva u policiji te brojne alate i gadgete.

Borit ćemo se protiv kriminalnih sila koje pokušavaju uništiti naš grad Detroit i imat ćemo moć odlučivanja želimo li izvršavati naredbe i direktive kao kiborg policajac ili ćemo stvari uzeti u svoje ruke. Razvojni studio Teyon obećava da ćemo morati biti oprezni, jer kako se priča razvija, na nas će potencijalno utjecati korupcija i pohlepa koja u Detroitu nema granica.

RoboCop: Rogue City najavljen je za 2023. godinu, kada bi trebao stići na PC i konzole. Najavni teaser trailer prenosimo u nastavku, a više informacija popratite na igrinoj Steam stranici.