Poznati, ali maleni razvojni studio Hello Games proslavio se svojom ambicioznom svemirskom istraživačkom igrom No Man’s Sky, koja nakon svojih neslavnih početaka već četiri godine nastavlja dobivati ogromne i zaista značajne nadogradnje. The Last Campfire, njihova druga igra po redu, malena je i simpatična puzzle avantura koja je tek prošloga tjedna stigla na tržište i na kojoj je radilo samo troje ljudi, no šef studija Sean Murray obećava da je njihova treća igra i novi projekt na kojemu tek rade – zaista ogroman i ambiciozan te veličinom nalik No Man’s Skyju.

Vijest o tome dolazi u sklopu intervjua koji je poznati portal Polygon odradio s Murrayjem, a iako u ovom trenutku apsolutno ništa nije poznato o samoj igri te kakvoga će žanra biti i o čemu će se raditi, šef studija Hello Games bio je voljan podijeliti da se definitivno neće raditi o nastavku igre No Man’s Sky, već sasvim novoj igri. Također, s obzirom da je značajan dio početne “propasti” igre No Man’s Sky bio u tome što su Murray i njegov studio “previše obećali” u kontekstu značajki te igre te su se igrači posljedično razočarali početnim stanjem, Murray nije siguran na koji način oglašavati igru te želi li podijeliti više o njoj ili zasad još pričekati i “šokirati sve iznenadnim izlaskom”.

No, ono što je bio voljan podijeliti je da na trećoj igri ovoga puta radi značajan dio studija (Hello Games broji 23 člana od kojih, kako navodi Polygon, jedan dio radi na nadogradnjama za No Man’s Sky, dok drugi veliki dio radi na novoj igri). Murray je bio voljan podijeliti i da je nova igra u jako ranoj fazi razvoja te ćemo za bilo kakve novosti o njoj ipak morati još dosta pričekati. Što je još Sean Murray iz studija Hello Games podijelio, pročitajte u intervjuu s portala Polygon.

Dotada, ukoliko ste propustili vijest o tek izašloj igri The Last Campfire, novi trailer pogledajte u nastavku: