Poznati japanski razvojni studio PlatinumGames, zaslužan za igre kao što su serijal Bayonetta, NieR: Automata, Astral Chain i Metal Gear Rising: Revengeance, u prosincu prošle godine prikazao je prvi gameplay trailer njihove nove igre Babylon’s Fall koju je izdavač Square Enix prvotno najavio još na sajmu E3 2018, a za idući tjedan spremaju “veliku novu najavu”.

Za početak, valja istaknuti kako je spomenuti razvojni studio početkom ovoga mjeseca već imao jednu interesantnu i mističnu najavu, kad je lansirao potpuno novu teaser web stranicu imena Platinum 4. Naknadno smo saznali da će kroz tu web stranicu postupno otkrivati četiri nova projekta na kojima rade. Prvi od njih već je otkriven, a radi se o pokrenutoj Kickstarter kampanji za remake akcijske avanture The Wonderful 101.

Štogod bio njihov idući projekt – još jedna potpuno nova igra, remake nečega postojećeg iz njihova portfolija ili nastavak neke od igara koje su već napravili – saznat ćemo idućega tjedna i to kroz iduće tjedno izdanje magazina Weekly Famitsu, o čemu je prvenstveno izvijestio portal Gematsu.