Dobro ste nam pročitali, gospodin Suda 51 i njegov Grasshoper Manufacture su ušli u interesantnu kolaboraciju s Capcomom!

Vijest je objavio Suda tijekom intervjua/streama na japanskom gaming showu. Tako ćemo u Capcomovoj uspješnici Dragon’s Dogma: Dark Arisen moći koristiti Travisa Touchdowna kao pawna unutar igre koji će pratiti našeg lika the Arisena, dok će Travis Strikes Back: No More Heroes dobiti Dragon’s Dogma majicu koju će Travis ili Badman moći nositi unutar igre.

Svi ovi benefiti će biti ekskluzivni, nažalost, za Switch verziju Dragon’s Dogma: Dark Arisen, koja nam uskoro stiže, dok je Travis Strikes Back: No More Heroes ekskluzivno izašla na Switch konzoli.

U nastavku možete vidjeti kako će izgledati i majica na Travisu, ali i Travisa kao pawna unutar igre. A ako ste dovoljno hrabri, možete pogledati i stream. Od 25. travnja do 8. srpnja ćete imati priliku za preuzimanje updatea koji će dodati Travisa u Dragon’s Dogma: Dark Arisen, dok će Travis Strike Again: No More Heroes dobiti patch 1.2.0. koji će sadržavati navedenu majicu.