Već u rujnu prošle godine je Psyonix počeo pričati o modu za Rocket League koji bi omogućio svim igračima da sudjeluju u turnirima. Dodijelili su mu jednostavno ime Tournaments i rekli kako je to nešto što su htjeli implementirati otkad je igra izašla u lipnju 2015. godine, a cijela poanta ovog moda je mogućnost organiziranja turnira bez izlaska iz same igre.

Rocket League će ove godine proslaviti treći rođendan kojeg će razvojni tim moći propisno obilježiti. Njihova je kombinacija trkaće igre i nogometa odmah bila hit, ogroman je broj igrača uskočio u ovu multiplayer zabavu na PC-u i PlayStationu 4, da bi igra nakon nešto više od pola godine dobila i Xbox One verziju koja je također bila veoma popularna.

Psyonix je izdao brojne besplatne nadogradnje, osnovao ligu za profesionalce čime je Rocket League postao i solidno praćen esport, tako da znaju što njihovi igrači žele i to pokušavaju i ispuniti.

Svi oni koji igraju tu igru na računalima idućeg će tjedna moći sudjelovati u beta testiranju ovog Tournament moda koji će timu biti koristan za prikupljanje povratnih informacija. Proceduru za sudjelovanje detaljno su opisali u svom blogu, pa ako vas zanima proučite što su napisali.

Beta će započeti 21. veljače u 19 sati po lokalnome vremenu i trajati do 23. veljače u ponoć. Psyonix je pripremio kratak trailer u kojem se vidi što će igrače dočekati, dok druge informacije vezane uz njihovu igru možete pronaći ovdje.