The Witcher 3: The Wild Hunt, open world RPG i jedna od najuspješnijih i najnagrađivanijih videoigara prošle godine, krajem mjeseca dobiva svoju posljednju veliku ekspanziju.

Blood and Wine druga je ekpanzija nakon Hearts of Stone, i njome se The Witcher 3 konačno privodi kraju. Radi se o Geraltovoj posljednjoj misiji, a sama ekspanzija sadržavat će preko 90 novih questova i preko trideset sati novih avantura s najdražim nam čangrizavim i sjedokosim lovcem na čudovišta.

“Blood and Wine nešto je što će gameri/ce pamtiti dugo vremena,” rekao je Konrad Tomaszkiewicz, režiser igre u CD Projekt RED-u. “S ovom ekpanzijom dolazi pregršt novog sadržaja kao što je dinamičan Point of Interest sustav, novi gwent špil, nove mutacije, kao i novu lokaciju koju Geralt može zvati domom. A sve se događa na prostoru velikom kao No Man’s Land u The Witcher 3: Wild Huntu.”

Blood and Wine Geralta vodi u Toussaint, vinorodno područje na koje nije utjecao rat koji hara svijetom koji smo istraživali u The Witcher 3: Wild Hunt. Njegov zadatak je istražiti brutalna ubojstva počinjena u Toussaintu i otkriti tko stoji iza njih.

The Witcher 3: Blood and Wine izlazi 31. svibnja.