The Outer Worlds – novi RPG otvorenoga svijeta na kojemu radi legendarni studio Obsidian Entertainment (autori RPG igara kao što su Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas i Pillars of Eternity) – krajem prošle godine je najavljen na ceremoniji The Game Awards 2018, a ako je suditi po malenoj “greški” na Steamu, igra izlazi već ovoga kolovoza!

Naime, prije tri dana na Steam stranici igre The Outer Worlds nakratko se pojavio točan datum izlaska – 6. kolovoza, koji dosada još uvijek nije službeno potvrđen od strane Obsidiana, a nekoliko sati nakon toga datum je uklonjen te je kao okvirno razdoblje postavljena 2019. godina.

Screenshotovi preuzeti sa stranice SteamDB

Samo postavljanje datuma izlaska i njegovo posljedično uklanjanje trajno je zabilježeno u bazama podataka Steama putem poznate stranice SteamDB, a hoće li se 6. kolovoza pokazati kao točan datum ili će Obsidianu ipak trebati nešto više vremena za izbacivanje igre, ostaje vidjeti.

Kako izgleda The Outer Worlds, zašto nas podsjeća na “svemirskiji” Fallout: New Vegas i što od njega očekivati, podsjetite se putem najavnog trailera u nastavku: