Klasična arkadna pucačina sada dobiva verziju za konzolu nove generacije u svom remakeu koji bismo trebali zaigrati vrlo brzo, najavio je Forever Entertainment koji obećava modernu grafiku i bolje kontrole nego prije. 

The House of the Dead: Remake je ažurirana i unaprijeđena adaptacija Segine arkadne pucačine iz 1997. godine, koja originalnoj akciji ubijanja zombija daje moderniji izgled i iskustvo igranja. 

Igra prati agenta Thomasa Rogana i “G” u njihovim naporima da se bore protiv kreacija opasnih, nehumanih eksperimenata dr. Curiena, posrnulog znanstvenika. Remake će, tvrde iz Forever Entertainmenta, ostati vjeran originalnom gameplayu, podržavat će lokalni multiplayer za 2 igrača, imat će više mogućih završetaka, kao i photo mode te još mnogo toga.

MegaPixel Studio i Forever Entertainment 2021. godine su najavili The House of the Dead Remake, novu verziju originalne igre, a godinu dana kasnije, Remake je stigao na PC, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. 

U najnovijem traileru na svom YouTube kanalu, Forever Entertainment najavio je verziju za PlayStation 5 igre The House of the Dead: Remake koji bi trebao izaći u petak, 20. siječnja.