Početkom rujna prošle godine Swery, čovjek najpoznatiji po bizarnoj igri Deadly Premonition, najavio je svoj novi projekt. Nazvao ga je The Good Life i nedugo nakon toga pokrenuo kampanju za prikupljanje sredstava za razvoj putem servisa Fig. Prvi put nije bio uspješan – tražio je 1,5 milijuna dolara, a uspio je prikupiti samo 45 posto. Ipak, odlučio je da ne želi odustati, pa je 26. ožujka pokrenuo novu kampanju, ovog puta na Kickstarteru.

Svi oni koji su htjeli da ta igra zaživi, sada se mogu veseliti jer je ovog puta osigurana potrebna svota novaca za razvoj. Od 620 tisuća američkih dolara, trenutno je nešto više od 11,1 tisuća ljudi prikupilo 660 tisuća, pa će Swery i njegov tim White Owls možda ugurati još i koji dodatni cilj. Putem kratke objave se zahvalio svima koji su podržali projekt i omogućili mu da ostvari svoj san razvoja ove igre i dodao kako su sada već usmjereni na Switch port kojeg će moći napraviti ako doguraju do 800 tisuća dolara.

Za one koji prvi put čuju za igru, The Good Life vas stavlja u ulogu reporterke koja dolazi u mali gradić Rainy Woods kako bi otplatila ogroman dug. Igra je prema službenom opisu RPG u kojem se bavite dnevnim zadacima, pa će tako Naomi zarađivati fotografiranjem, striženjem ovaca, dostavljanjem mlijeka, izradom džemova, vrtlarenjem ili možda standardnijim poslovima poput konobarenja, radom u kasinu ili rudniku.

Ono što je drugačije u igri je da se žitelji tog grada pretvaraju u mačke i pse jednom mjesečno, a uz to se dogodilo nekoliko brutalnih ubojstava koje treba razriješiti. Prema onome što piše na Kickstarteru, igra bi trebala izaći u studenome sljedeće godine, a vidjet ćemo hoće li se to mijenjati. Zasad službenih stranica još nema, pa sve detalje možete pronaći ovdje.