The Dark Pictures: Man of Medan, narativna horor avantura razvojnog studija Supermassive Games (Until Dawn) izašla je samim krajem ljeta, 30. kolovoza, a sada je, povodom “blagdana” Black Friday u igru kratkotrajno stigla besplatna nadogradnja “Friend’s Pass”.

Ono što vam kratkotrajni Friend’s Pass omogućuje je da Man of Medan odigrate kompletno (ali samo jednom) s prijateljem po vašem izboru koji nema igru. Naravno, ovo se odnosi na multiplayer mod zvan Shared Story.

Vaš prijatelj, kojemu odlučite udijeliti Friend’s Pass, morat će igru igrati na istoj platformi kao i vi, bilo da je to PC, PlayStation 4 ili Xbox One, a kako bi mogao igrati s vama, morat će skinuti Trial verziju Man of Medana, s obzirom da ne posjeduje punu verziju igre, kao vi 🙂

Mogućnost dijeljenja Friend’s Passa svojim prijateljima imaju svi koji su igru The Dark Pictures: Man of Medan kupili prethodno ili će ju tek kupiti, ali zaključno s datumom 6. siječnja 2020. godine. Dakle, kao što smo rekli u uvodu, ponuda je kratkotrajna; ukoliko ju želite iskoristiti, a igru još niste kupili, učinite to što prije.

Za kraj, vrijedi istaknuti i da je Curator’s Cut – svojevrsni “New Game+” mod o kojem smo pisali krajem srpnja ove godine, od sada dostupan u igri. Kao što je od prije poznato, Curator’s Cut omogućuje da Man of Medan prilikom ponovnog prelaska doživimo iz potpuno drukčije perspektive (igrajući s drugim likovima) te tako nudi alternativnu verziju priče i nove prethodno neviđene scene.