Prije dva mjeseca Warner Bros. Interactive Entertainment prikazao nam je sadržaj za (tada) nadolazeći DLC Kombat Pack za igru Mortal Kombat 11. Tom su prilikom otkrivena 4 igriva lika: Shang Tsung, Nightwolf, Sindel i Spawn, a dva su ostala nepoznata. Danas smo dobili i službeni trailer, koji prikazuje koga su do sada (vješto) skrivali.

Kao što znamo, Kombat Pack nam donosi 6 novih DLC likova, od kojih su neki, poput Shang Tsunga i Nightwolfa, dostupni od danas! Od ostalih, najavljen je dolazak Sindel (izlazi 26. studenog) i Spawn ( izlazi 17. ožujka 2020. godine).

Otkriveni su i do sada neotkriveni likovi, Terminator T-800 s kojim ćemo Mortal Kombat zaigrati 8. listopada i Joker koji stiže 28. siječnja 2020. godine. Čini se kako su oba lika, koja su do sada bila tajna, s razlogom u igri. Naime, uskoro nam stižu filmovi Terminator: Dark Fate, u kojem se u svoju ulogu vraća dobri, stari “I’ll be back” Arnie i film koji nosi naziv samo Joker, a u kojem će glavnu ulogu tumačiti Joaquin Phoenix. Ima li bolje promocije filma od ubacivanja glavnih likova u neku poznatu video igru?

Osim gore navedenih likova, svi igrači koji odluče nabaviti ovaj DLC, dobit će pristup budućim likovima čak 7 dana prije službenog izlaska, ali i dodatne skinove za postojeće likove.

Mortal Kombat 11 Kombat Pack dostupan je od danas za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzolu. Krajem ove godine Mortal Kombat 11 stiže i na Google Stadiju.