Sredinom mjeseca studenog pisali smo da je Epic Games odgodio izlazak druge sezone Chaptera 2 u popularnoj online shooter igri Fortnite do početka veljače ove godine, kako bi razvojni tim stigao na vrijeme pripremiti božićnu tematiku. Druga sezona na kraju nije započela početkom veljače već danas, u drugoj polovici mjeseca. No, s obzirom da su u drugoj sezoni tema tajni agenti, vjerovat ćemo da se cijelo vrijeme negdje skrivala!

Nova sezona donosi borbu između dvije super tajne organizacije – Shadow i Ghost, a ovoga puta tu su i tri nove misteriozne lokacije izvan granica samog otoka, koje samo čekaju da ih istražimo i saznamo što točno kriju. Sukladno ovosezonskoj temi, najavljeno je da će odluke koje donesemo oko gore spomenutih organizacija utjecati na sudbinu samog otoka, pa će biti zanimljivo za vidjeti na koji točno način.

Battle pass kao i do sada otključava većinom kozmetičke iteme, a da bismo ih otključali potrebno je ponovno doći do određenog Tiera, odnosno levela našeg lika. Sezonska propusnica i dalje donosi brojne nove zadatke uz pomoć kojih se lakše napreduje u igri, a izgledno je da će kroz određeno vrijeme stići nove zagonetke koje su trenutno zaključane.

Season 2 donosi veći broj skinova, od kojih većina dolazi u više varijanti!

S obzirom na dvije organizacije, implementiran je i veći broj skinova, a većina od tih skinova dolazi u više verzija. Skriveni skin ove sezone je Deadpool, ali trenutno nema službene potvrde hoće li biti na raspolaganju kao igrivi skin ili ne. Epic Games ni u ovoj sezoni nije dostavio punu listu promjena koje nastaju ažuriranjem, pa navedeno ne možemo sa sigurnošću potvrditi.

Fortnite Chapter 2 Season 2 trajat će do 29. travnja, ako je Epic Games ne produži kao što je napravio s prvom sezonom.