Nakon brojnih nagađanja da nas uskoro očekuje nova igra u poznatom serijalu Tom Clancy’s Ghost Recon, Ubisoft je jučer službeno potvrdio da nam ovoga četvrtka slijedi svjetska premijera i službeno otkrivanje igre.

Naime, na službenom YouTube kanalu Ubisofta tako stoji najava za posebni livestream i svjetsku premijeru novoga Ghost Recona, a shodno tome, Ubisoft je jučer promijenio i svoju profilnu sliku i logo na službenoj facebook stranici. Dok su mnogi fanovi počeli bacati prijedloge koju iduću Ubisoftovu igru žele vidjeti i što bi taj novi stilizirani logo mogao značiti (od nove igre Prince of Persia do sasvim novoga IP-a), ukoliko bacimo oko na livestream i najavu novog Ghost Recona, možemo lakoćom zaključiti da stil logoa Ubisofta na facebooku odgovara logou kosturske glave za novi Ghost Recon.

No, kako ne bi bilo baš nikakve zabune, studio je putem društvenih mreža posebno istaknuo da se radi o najavi novog Ghost Recona:

U svakom slučaju, zabilježite u svoje kalendare: Ubisoft uživo otkriva novi Ghost Recon ovoga četvrtka – 9. svibnja u 20:30h po našem vremenu, a kada livestream krene, moći ćete ga pratiti ovdje: