Jučer je izdavač Paradox Interactive održao showcase na kojem smo doznali nove informacije o već najavljenim igrama kao i tri potpuno nova naslova. Slijede highlighti večeri sinoćnjeg Paradox Announcement Showa.

Cities: Skylines II

Najveći trenutak sinoćnjeg showcasea odnio je Cities: Skylines II koji je kao šećer na kraju najavljen u sklopu kratkog recapa naslova Cities: Skylines koji će ovaj petak proslaviti osmi rođendan. Osim toga, Colossal Order obećava da će drugi dio popularnog city-builder sandboxa biti najrealističnija simulacija grada ikada stvorena.

Crusader Kings III: Tours & Tournaments

Strategija Crusader Kings III dobit će novu ekspanziju imena Tours and Tournaments u kojoj će igrači dobiti šansu posjetiti tri nova događaja: Grand Tournaments, Grand Weddings i Grand Tours od kojih svaki donosi šansu za upoznavanje s novim sadržajem i aktivnostima.

The Lamplighters League

Na popisu novonajavljenih igara pronašla se The Lamplighters League, turn-based strategija studija Harebrained Schemes koja igrače smješta u alternativnu povijest 1933. godine.

Life By You

Life By You je projekt studija Paradox Tectonic, na čelu s Rodom Humbleom, zaslužnim za rad na naslovima The Sims i Second Life. Puno toga nije rečeno o nadolazećem simulatoru života, ali informacija koju doznajemo je da će potpuni showcase stići 20. ožujka.

Osim navedenih igara i novih dodataka igrama, na popisu se nalaze i nova ekspanzija Domination za naslov Europa Universalis IV, ekspanzija Rebirth za strategiju Surviving the Aftermath i još mnogo toga što možete provjeriti u prijenosu showcasea u nastavku.