Nije lako za povjerovati, no good guy Blizzard odlučio je od danas nadalje sve dosadašnje brojne ekspanzije za World of Warcraft učiniti “besplatnima”, odnosno dostupnima u sklopu osnovne mjesečne pretplate na igru!

Dakako, onim fanovima koji su dosad već pokupovali sve ekspanzije (bilo u vrijeme njihova izlaska ili naknadno), ova vijest neće donijeti mnogo sreće jer su svoje novce već potrošili na svaku ekspanziju posebno, no oni koji su se dosada ustručavali baciti na takav pothvat – od sada apsolutno čitav objavljeni sadržaj za WoW moći će zaigrati i s onom osnovnom pretplatom bez da moraju zasebno kupovati ekspanzije, što je doista odličan potez Blizzarda.

Sigurno je kako je ovaj potez napravljen u sklopu skorog izlaska potpuno nove i iščekivane WoW ekspanzije – Battle for Azeroth, koja je trenutno još u fazi beta testiranja, a na tržište izlazi za mjesec dana – 14. kolovoza. No, ono što je iznimno bitno napomenuti kako ne bi bilo zabune je da, iako su sada sve prethodne ekpanzije postale besplatne, Battle for Azeroth će ipak biti potrebno kupiti.