Nova samostalna nadogradnja poznatog svemirskog istraživačkog naslova Subnautica uskoro nam dolazi na PC. Kako je vrijeme dosta hladno, tematski će se definitivno uklopiti.

Karakteristično nazvana Below Zero, nova nadogradnja uključivat će ledeno okruženje i sav pripadajući asortiman svemirskog divljeg života kojemu život na minusu predstavlja isto kao i nama šetanje po korzu.

Subnautica - c

S obzirom da nadogradnja prvo dolazi u sklopu programa early access, razvojni studio Unknown World naglašava da će kvalitetna doza bugova biti prisutna po lansiranju nadogradnje te da im je feedback zajednice i više nego potreban u ovoj fazi.

Subnautica Below Zero, kako smo rekli na početku, prvenstveno dolazi na PC u early accessu i to 30. siječnja, a iako će kasnije doći i na platforme PlayStation 4 i Xbox One, još ne postoji informacija o točnom datumu izlaska.

S obzirom da je osnovna igra Subnautica tek nedavno puštena na konzole – gotovo godinu dana nakon službenog izlaska na PC, ovu novu nadogradnju na konzolama ne očekujemo uskoro.

Early Access događaj možete zapratiti i uživo ovdje.