Marcin Iwiński, su-osnivač i co-CEO CD Projekt RED-a, najavio je kako se povlači s glavne rukovodeće pozicije u kompaniji koju je osnovao prije gotovo 30 godina. 

Iwiński je rekao kako je ovo za njega ogroman trenutak te da je u gotovo 30 godina od osnivanja kompanije vidio kako ona raste od šačice strastvenih odmetnika do međunarodnog priznatog developera RPG-ova kojeg obožavaju milijuni ljudi diljem svijeta. “Kada smo Michał Kiciński i ja osnovali kompaniju, mislim da nijedan od nas nije mogao predvidjeti ovo izuzetno putovanje, čak ni u najluđim snovima.”, rekao je Iwiński. 

Iako Iwiński napušta glavnu rukovodeću poziciju to ne znači da napušta kompaniju – postat će predsjednik nadzornog odbora koji nadgleda aktivnosti CD Projekt Capital Group.

“U mojoj novoj, ne-izvršnoj, ulozi ostat ću aktivan i usmjeravat ću svoj fokus u podupiranje cijele upravljačke strukture. Također ću ostati povezan sa srži onog što nas čini posebnima – najbolje pripovijedanje u igrama i bivanje poštenim prema igračima.”, zaključio je Iwiński.