Naslov za koji je rečeno da će redefinirati žanr borilačkih vještina službeno je vani. Street Fighter 6 predstavlja “sljedeću evoluciju serijala” Street Fighter i donosi brojne novitete kroz tri nova načina igre.

Capcom je za proslavu lansiranja fanovima pripremio Buckler’s Boot Camp, službenu stranicu na kojoj će igrači moći provjeriti razne statistike, ljestvice poretka i slično te pronaći informacije o eventima, nagradama i drugim ažuriranjima. Buckler’s Boot Camp uključuje i mini igru Pockest u kojoj će igrači moći trenirati “slatke pixel-art likove u Tamagotchi stilu i pripremiti ih da postanu Capcom Fighting likovi.

U kolaboraciji s brendom Onitsuka Tiger, Capcom je također osmislio besplatne Onitsuka Tiger In-Game iteme koji će krasiti naše custom made likove u spektakularnoj borbi. Ove predmete bit će moguće claimati u sekciji Battle Hub sve do 3. srpnja.

Street Fighter 6 će uključivati svojevrsni Battle Pass, odnosno Fighting Pass u kojem će igrači na mjesečnoj bazi imati pristup besplatnim i premium nagradama.

Street Fighter 6 dostupan je za PC, PS4, PS5 i Xbox Series X|S.