Re-Legion je cyberpunk RTS koji je već neko vrijeme u razvoju. Tim Ice Code Games je najprije planirao biti gotov s radom prošle godine, no zaključili su da im treba više vremena za dovođenje igre u idealno stanje. Sada smo dobili datum izlaska uz detalje o onome što možemo očekivati kada igra izađe.

Osim futurističke tematike, glavna premisa igre je da osnujete svoj kult, privučete podanike i zatim pročistite grad od onih koji se s vašom ideologijom ne slažu. Tim je ideju dijelom sakrio i u nazivu, jer ako malo zažmirite vidjet ćete Religion. Kao što to obično biva, krećete s malo jedinica, a kad vaša propaganda zaintrigira dovoljno ljudi da vam se pridruže, otključavat ćete nove mogućnosti. Ice Code Games je pripremio i poseban sustav zvan Dogmas zbog kojeg bi vam novi prelasci trebali biti raznoliki.

Re-Legion stiže na PC putem Steama u četvrtak 31. siječnja i prva dva tjedna nakon izlaska prodavat će se po sniženoj cijeni od 18 eura. Novi trailer možete pogledati ispod teksta, a više o svijetu kojeg je razvojni tim pripremio možete pronaći na službenim stranicama.