Čini se kako je na internet prerano procurila informacija o potpuno novoj igri Need for Speed koja nam, prema nesluženim informacijama, stiže već ove godine!

Iako se o dolasku novog nastavka jedne od najpopularnijih trkaćih igara izdavač Electronic Arts još nije službeno oglasio te ovoga ljeta čekamo dobiti službenu najavu koja je preskočila ovogodišnji sajam E3, vijest o novom Need for Speedu procurila je putem austrijskog digitalnog dućana Gameware.

Naime, spomenuti dućan je na svoje stranice postavio igru imena Need for Speed Heat za PlayStation 4 i Xbox One s cijenom od 67,99 eura, a kao očekivani datum izlaska stoji 2019. godina. Sami proizvod sada je već uklonjen, ali ne prije nego su korisnici na portalu ResetEra primijetili igru i napravili gore prikazani screenshot.

Također, valja napomenuti kako slika naslovnice igre očigledno nije iz nove igre Need for Speed, već je to “posuđena” promotivna slika mobilne igre Need for Speed: No Limits te je sama slika već objavljena prije pet mjeseci povodom jednog updatea za tu mobilnu igru.

Kada će stići službena potvrda igre Need for Speed Heat, ostaje vidjeti, no mnogi vjeruju kako bi EA novi nastavak mogao službeno najaviti na ovogodišnjem sajmu gamescom 2019, koji počinje za točno tri tjedna.