Jučer je i dalje uspješni GTA V Online dobio još jedan u nizu DLC. GTA Online: San Andreas Mercenaries donosi brdo noviteta i dostupan je svima koji posjeduju baznu igru i pristup internetu.

Za početak, novi sadržaj koji dolazi s ekspanzijom uključuje veliku novu misiju, projekt Overthrow. Charlie Reed, bivši vojnik i zrakoplovni mehaničariscrtao je metu na Marryweather Security i odlučio ga zbaciti s položaja moći, a mi ćemo mu u tome pomoći. Overthrow uključuje šest novih misija koje će igrači moći rješavati solo ili do četiri osobe. Te zabavne misije uvijek ispunjene akcijom uključivat će provođenje izviđanja, vraćanje vrijedne opreme, razna spašavanja i probijanje kroz “zube dobro podmazanog Merryweatherovog ratnog stroja, ističe Rockstar. Projektu je moguće pristupiti putem posebnog terminala za operacije unutar dobrog starog Avengera. Osim Overthrowa, DLC donosi tri privatna ugovora za LSA Operations.

Osim novih projekata i operacija, ekspanzija donosi razne nadogradnje za Hangar u koji ćemo od sad moći pohranjivati svoj voljeni Avenger kao i upgreadati oružje u novom Mk II Weapons Workshopu. Unaprijeđeni Hangar također donosi četiri nove misije Source i tri misije Sell kao i nove nadogradnje za Avenger.

San Andreas Mercenaries osim svega navedenog donosi nova vozila, oružje i nakon gotovo deset godina, mogućnost držanja tipke za brzo trčanje.