DICE i Electronic Arts jučer su putem twittera najavili kako nas danas čeka veliki reveal singleplayer kampanje za njihov nadolazeći hit Battlefield V. Trailer za singleplayer kampanju sada je stigao i neće vas nimalo razočarati!

Kao što smo jučer mogli vidjeti putem twittera, glas i stas za singleplayer kampanju posuđuje ni manje ni više nego Mark Strong – jedan od najkvalitetnijih holivudskih glumaca današnjice, a osim što će se njegov lik naći u igri, isti je dobio zadatak biti narator u ovome novom traileru.

U trenutku istine, otkrivamo tko smo mi zaista, koje žrtve možemo pretrpjeti, s kojim izborima možemo živjeti” – počinje Mark Strong u voiceoveru novoga trailera koji nam daje do znanja da će singleplayer kampanja za Battlefield V biti zaista dramatična.

Trailer zaista izgleda fantastično i daje naslutiti neke od lokacija na kojima ćemo se naći te u nekoliko navrata pokazuje i ponešto gameplaya iz prvoga lica. Što se same radnje tiče, u opisu trailera objašnjeno je kako ćemo kroz singleplayer kampanju naziva War Stories otkrivati neispričane priče Drugoga svjetskog rata.

Poznato je da će singleplayer kampanja War Stories imati četiri priče. U priči naziva Nordlys, igra će nas smjestiti u Norvešku tijekom njemačke okupacije, u priči Under No Flag preuzet ćemo ulogu engleskog vojnika koji će se kao saboter naći iza neprijateljske linije. u priči Tirailleur bit ćemo dio senegalske borbene jedinice Francuske kolonijalne sile boreći se “za dom koji nikad nismo vidjeli”, a u priči The Last Tiger bit ćemo dio tima Tiger I i propitkivati razlog zašto se uopće borimo.

Battlefield V izlazi 20. studenog za PCPlayStation 4 i Xbox One, a gore spomenuta priča The Last Tiger bit će posljednja od četiri singleplayer priče i njezin izlazak očekuje se nekad tijekom prosinca, nakon izlaska igre.

Također, ako vam ovaj novi trailer za singleplayer kampanju nije bio dovoljan, savjetujemo da svakako pogledate i jučer objavljeni behind the scenes video u kojemu glumac Mark Strong na nebrojene načine izgovara poznate povike iz igre 🙂