SteelSeries je najavio novu seriju službenih Cyberpunk 2077 slušalica u suradnji s CD Projekt RED-om, a osim slušalica najavili su i razne dodatke inspirirane frakcijama iz igre tako da svoje slušalice možete urediti u Cyberpunk boje. 

Glavna atrakcija u SteelSeriesovoj jedinstvenoj kolekciji su Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition za Xbox. Radi se o službenim slušalicama za Cyberpunk 2077 inspirirane likom kojeg u igri tumači legendarni Keanu Reeves. Arctis 1 Wireless za Xbox je 4 u 1 sustav koji ima isti sustav konekcijem putem USB-C kao i “obični” Arctis 1 Wireless, no u Johnny Silverhand Editionu tu je i dongle koji omogućava igračima da mijenjaju mod rada između Xboxa One i drugih platformi. Uz SteelSeriesov provjereni 2.4GHz wireless za izuzetno brz odaziv i konekciju s Xbox, PC, Switch i Android uređajima, Arctis 1 Johnny Silverhand Edition ima i izuzetno kvalitetne zvučnike posuđene iz Arctis 9X za kristalno jasan zvuk. 

Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition su službene Cyberpunk 2077 slušalice, a moramo priznat da i izgledaju izuzetno službeno. Ovaj samuraj logo je čudesan.

Uz Johnny Silverhand Edition tu je i Netrunner Edition inspiriran činjenicom da ćemo in-game moći vidjeti Net overlay. Izgledaju stvarno jako kul. I Acrtis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition i Netrunner Edition bit će dostupni u ograničenim količinama nekad kasnije tijekom godine po cijeni od 130 eura. 

Ne znamo za vas ali nama je možda Netrunner uzorak najljepši.

Uz dva nova headseta, SteelSeries je najavio i tri Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice inpirirane frakcijama s kojima ćemo se upoznati u Night Cityju – Arasaka, Militech i Kang Tao. Radi se o magnetnim pokrivalima za slušalice, a kompatibilni su s Arctis pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless. Ovi dodaci dostupni su samo preko SteelSeriesove službene stranice po cijeni od 39,99 eura. 

U ovom trenutku nas zanima hoće li SteelSeries ponuditi dodatke za slušalice i ostalih frakcija ili će se zadržati samo na postojeće tri?