EA će nam tijekom gamescoma pokazati mnogo toga, a jedna od igara koja će biti u centru pažnje je Star Wars: Battlefront II. Poznati izdavač je rekao kako će prikazati sasvim novi trailer ali i uživo prenositi mod Starfighter Assault. Radi se o novom modu koji bi trebao naše snove o svemirskim bitkama u prepoznatljivim letjelicama značajno unaprijediti od onoga na što nas je naviknuo prvi Battlefront.

Starfighter Assault je mod u više etapa u kojem ćemo zaigrati (ili možda bolje rečeno poletjeti) u brodovima koje će prepoznati svatko tko je bar letimično bacio pogled na Star Wars. Mapa na kojoj će održati gamescom demo zove se Fondor: Imperial Shipyard, a očekuju nas lovci, bombarderi i svemirski brodovi poznatih heroja.

Iz EA-a obećavaju značajno bolje iskustvo letenja u Battlefrontu II, a za bolji dojam pobrinut će se bolje kontrole, dublji ‘customization’ i sasvim novi klasni sustav koji će borbe učiniti dinamičnijima i zanimljivijima. Starfighter Assault moći ćete isprobati i u beti koja kreće u listopadu.