Na E3 sajmu, koji se prije dva mjeseca održao u Los Angelesu, saznali smo da Spyro početkom devetog mjeseca konačno slijeće na PC i Nintendo Switch, a danas je Activision objavio i prvi trailer u kojem se taj mali zmaj ispričava jer mu je trebalo toliko vremena.

Kao što je već poznato, Spyro Reignited Trilogy stiže sa 100 levela, unaprijeđenim sustavom nagrada, kao i sa prekrasnim re-dizajnom Spyrovih prijatelja, ali i neprijatelja. Remaster uključuje poboljšane grafičke elemente i zvuk, bolji sustav kontrola, potpuno novo in-game osvjetljenje, ali i rekreirane animacije.

Ako ste ponosni vlasnik PC-ja i Switcha, uzmite u obzir da verzija za prijenosnu konzolu stiže s nešto “lošijom” grafikom, kako ne bi dolazilo do poteškoća pri igranju, dok PC verzija stiže u 4K rezoluciji za ultimativno iskustvo letenja, plivanja, ronjenja, skakanja i trčkaranja.

Podsjećamo, remaster verzija prve tri igre: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon, stigla je na PlayStation 4 i Xbox One, 11. studenog 2018. godine.

Službeni datum izlaska na obje platforme je 3. rujna, a verziju za PC bit će moguće preuzeti putem Steama. Ovo je prvi put da će se igra iz Spyro serijala pojaviti na Steamu, a ujedno je i prva samostalna Spyro igra na Nintendo konzoli nakon 11 godina!