Ako se sjećate našeg teksta o novim likovima koji su otkriveni u kodu patcha 1.04 za igru Crash Team Racing Nitro-Fueled, poznato vam je da je bilo naznake o dolasku Sorceress, Ripta, Huntera, Gnasty Gnorca, ali i samog Spyra u gore spomenutu igru. Čini se da je korisnik BetaM, s foruma ResetEra, bio u pravu jer nam čak 4 od 5 najavljenih likova stiže s najnovijim ažuriranjem.

Službena potvrda stigla je i od Thomasa Wilsona, Co-Studio Heada razvojnog studija Beenox, koji je putem PlayStation bloga objavio da ćemo već od sutra, 30. kolovoza, suočiti Ripta, Huntera, Gnasty Gnorca i Spyra s likovima iz Crash svijeta. Sorceress je jedina “otpala” s prvotnog popisa, ali tko zna, možda ćemo uskoro zaigrati i s njom.

Spyro na trkaćoj stazi? Može!

Od sutra počinje i nova Grand Prix sezona, koja je besplatna za sve igrače s osnovnom igrom, a osim gore spomenutih likova, na trkaće staze dolaze nam i nova vozila koja ćemo uređivati kako želimo, koristeći osvojene naljepnice ili nove boje.

Tu su i novi skinovi, koje će dobiti stari i novi likovi, a ako želite vidjeti kako izgledaju Dark Spyro i Gnome Velo, imat ćete i tu priliku!

Mapa vam djeluje poznato? Ništa čudno!

Spyro je dobio i potpuno novu stazu, Spyro Circuit, koja obiluje sadržajem iz Spyro serijala poput statua zmajeva i magičnih portala putem kojih ćemo skakati iz krajolika u krajolik. Tijekom utrke svratit ćemo u svima poznati Artisans Homeworld, u kojem smo sa Spyrom napravili prve korake, a proći ćemo i kroz Dark Hollow, High Caves i Wizard Peak levele, s kojima smo se susreli u originalnoj Spyro trilogiji.

Na Spryo Circuit mapi, power-up kutije bit će zamijenjene kovčezima, a umjesto popularnih Wumpa “jabuka” (koje to nikada nisu ni bile), stižu nam gemovi. Čak će i Aku Aku, Uka Uka i Velo Mask dobiti dostojnu zamjenu u vidu svima nam dragog vilinog konjica, Sparxa! Ako ste mislili da je to sve, u krivu ste jer su se razvojni timovi posebno potrudili, a kao što i sami kažu, otišli su onaj jedan korak dalje pa ćemo na ovoj stazi, umjesto Crash soundtracka slušati originalan soundtrack iz Spyra.

U postu na PlayStation Blogu detaljno je opisana i sama mapa, sa svim zavojima i skrivenim tajnama, pa svakako bacite oko ako već od sutra želite svima pokazati svoje vozačke vještine!