Nekoliko dana dijeli nas od prve ekspanzije za uspješni Elden Ring, a FromSoftware upozorava fanove da se klone iscurjelih informacija za DLC Shadow of the Erdtree.

Na svojem Twitter profilu pozivaju sve fanove da budu oprezni lutajući internetskim bespućima i da budu obzirni prema drugim igračima tako što iscurjeli sadržaj neće dijeliti dalje.

S izdavanjem ekspanzije Elden Ringa, Shadow of the Erdtree, obratite pozornost na spojlere za one koji žele zagaziti u Kraljevstvo sjena samo sa svojom odlučnošću i nezamagljenim umovima“, stoji u poetskoj objavi.

Nećemo otkrivati što je sve uključeno u procurjeli sadržaj, ali priznat ćemo da se radi o značajnim informacijama koje bi mogle ozbiljno pokvariti iskustvo igranja. Spojleri su navodno proizašli od samo jedne osobe (tnx, GamesRadar+) koja ih i dalje aktivno dijeli na svojem Reddit profilu tako da budite oprezni, Reddit-dwellers!

Shadow of the Erdtree stiže u petak, 21. lipnja, a ako još niste, obratite pozornost na uvjete koje morate ispuniti kako biste pokrenuli ekspanziju!