U petak započinje novi Days of Play! Popuste ćemo pronaći na uslugama PlayStation Plus, PlayStation Gear, direct.playstation.com i PlayStation Store, a promocija će trajati od 2. do 12. lipnja.

Neke od pogodnosti koje će biti moguće ostvariti su kupnja ili obnova PS Plus članarine po sniženoj cijeni. Za nove, kao i trenutne korisnike PS Plusa, svi 12-mjesečni planovi bit će na 25% popusta – to uključuje razine Essential, Extra i Premium/Deluxe, ističe Sony. Trenutačni članovi razina Essential i Extra također mogu dobiti 25% popusta na 1-mjesečno, 3-mjesečno ili 12-mjesečno članstvo prilikom nadogradnje na plan više razine.

Moći ćemo uštedjeti i na brojnim digitalnim igrama te dodacima na PlayStation Storeu gdje će se ponude razlikovati ovisno o regiji u kojoj se nalazimo. Potpunu listu sniženih igara bit će moguće vidjeti kada započne Days of Play na PS Storeu.

Sony je, osim toga, pripremio 20% popusta u trgovini PlayStation Gear (za odabranu robu) uz besplatnu dostavu za sve narudžbe koristeći promotivni kod DAYSOFPLAY23.

Sve dodatne informacije bit će dostupne na dan početka promocije na službenoj Days of Play stranici koju možete pronaći na linku.