Počevši od jučer pa sve do 24. veljače, Sony je svojim korisnicima priredio niz aktivnosti i pogodnosti kao što su skupljanje digitalnih kolekcionarskih predmeta u sklopu kampanje PS Stars, pridruživanje turnirima, te ekskluzivni dvostruki popusti na odabrane igre iz PlayStation Storea. 

Jedan dio eventa PlayStation Plus Festival of Play bit će i besplatni multiplayer događaj. Naime, oni koji nemaju pretplatu PlayStation Plus moći će bezbrižno i besplatno igrati neke od multiplayer naslova. Da bi se okušali u MP igrama, igračima će biti potrebno posjedovati samo PSN profil i internetsku konekciju.

PlayStation također organizira mini multiplayer turnire koji će trajati 18. i 19. veljače. U suradnji s raznim izdavačima kao što su EA, 2K Games i Arc System Works, ugostit će igrače na turnirima u popularnim multiplayer naslovima kao što su FIFA 23, NBA 2K23 i Guilty Gear. U turnirima će u predviđenom vremenu moći sudjelovati i oni bez pretplate na PS Plus.

Osim toga, Sony je za članove pretplatničke razine Premium priredio tri sata besplatnog triala u novom God od War: Ragnaroku koji je započeo jučer.  

Sve dodatne informacije o eventu PlayStation Plus Festival of Play i nadolazećim multiplayer turnirima možete pogledati na Sonyjevoj službenoj stranici.