Sony će po prvi put u povijesti na čelnoj poziciji imati dvoje ljudi – Hermena Hulsta i Hideakija Nishinoa. Hermen Hulst trenutni je voditelj PlayStation Studiosa, a postat će izvršni direktor SIE-ove Studio Business grupe dok će Hideaki Nishino biti imenovan izvršnim direktorom SIE-ove Platform Business grupe. Obojica će odgovarati Hirokiju Totokiju, dosadašnjem privremenom izvršnom direktoru.

Nakon 30 godina provedenih u kompaniji, Jim Ryan je napustio Sony u ožujku, a njegovo mjesto je preuzeo Hiroki Totoki, nova predsjedavajuća figura Sonyja koji će također zadržati svoje funkcije kao predsjednik, COO i CFO Sony Group Corporationa.

Sony Interactive Entertainment je dinamična i rastuća tvrtka koja pruža nevjerojatna zabavna iskustva kroz povezivanje sadržaja i tehnologije. Ova dva čelnika imat će jasne odgovornosti i upravljat će strateškim smjerom kako bi osigurali da fokus ostane na produbljivanju angažmana s postojećim korisnicima PlayStationa i širenju iskustava na novu publiku”, kazao je Totoki u priopćenju javnosti.