Nakon što je Microsoft najavio besplatne igre za svoje pretplatnike u travnju, Sony je veoma brzo reagirao najavom svojih. PlayStation Plus pretplatnici dobivaju 2 igre za svaku Sony konzolu koja trenutno ima podršku.

MAD MAX! Prvi i najveći naslov PlayStation Plus lineupa za PlayStation 4 je nevjerojatni Mad Max na kojemu je radila ekipa iz Avalanche Studiosa. Igra će vas staviti u čizme Maxa Rockatanskyja s kojime će te bijesno preživljavati pustoš u potrazi za vozilom koje vam je ukradeno.

Drugi naslov za PlayStation 4 će se isto odvijati oko vozila, a usrećit će sve obožavatelje arkadnih trkaćih igara. TrackMania Turbo će vas svojim zarazno dobrim gameplayom učiniti perfekcionistom koji će ganjati što bolje vrijeme na 200 različitih mapa. Ako vam tih 200 mapa dosadi, tu je alat s kojime možete kreirati svoje mape koje možete podijeliti s ostalim igračima.

Vlasnici PlayStation 3 konzole će dobiti “In Space we Brawl” i “Toy Home”. PlayStation Vita još uvijek dobiva Sonyjevu pozornost s naslovima “99 Vidas” i “Q*Bert Rebooted”.