Nakon nekoliko mjeseci zadirkivanja kroz ARG, odnosno Alternate Reality Game, Blizzard je konačno predstavio novog heroja za Overwatch koja se zove Sombra. Njeno ime je već dugo poznato, izgled je također neko vrijeme u optjecaju, a sada je na početku Blizzcona nova heroina dobila svoj kratki animirani film.

U njemu, Sombra se nalazi na misiji zajedno s dva lika koji su inače predstavljeni kao zlikovci – Widowmaker i Reaper – a cilj im je eliminirati najmoćniju ženu u Rusiji Katju Volskayju. Kroz video mogu se vidjeti neke vještine koja će ova hakerica koristiti, a stvaranje dojma najbolje da pogledate filmić sami jer je standardno odlično napravljen.

Uz Sombru, Blizzard je rekao kako u igru uskoro stiže nova mapa imena Oasis, arkadni mod u kojem ćete moći igrati razne druge igre te posebnu ligu za sve one koji žele krenuti u esports karijeru jednostavnog naziva Overwatch League. Više informacija će razvojni tim za Overwatch otkriti za vrijeme svoje konferencije koja se održava kasnije danas.