Epic Games nastavlja pumpati popularni sadržaj u svoju najveću uspješnicu Fortnite kroz brojne cross-overe, pa je danas tako u igru stigao dodatni sadržaj ravno iz popularne Netflixove fantasy horor serije Stranger Things.

Sami cross-over sa serijom Stranger Things (koja je jučer, 4. srpnja, dobila svoju treću sezonu) krenuo je nedavno, kada su se u igri misteriozno pojavili portali iz serije i to na poznatoj lokaciji Mega Mall. Službena najava potom je osvanula putem twitter profila igre prije dva dana, odnosno 3. srpnja.

Novi Stranger Things sadržaj koji je danas stigao u igru sadrži tri nova skina: dva od njih su kostimi – Chief Hopper i Demogorgon, a treći je Vines Wrap skin za pušku. Cijeli Stranger Things set dostupan je za kupnju kroz in-game dućan. Kostim Chief Hopper koštat će vas 1.500 V-Bucksa, a Demogorgon 1.200.

Zasada su u igri dostupna “samo” ta tri itema te vjerujemo kako će u narednim danima i tjednima potencijalno stići još toga. Nažalost, zasada nema nikakvih naznaka hoće li ovaj Stranger Things cross-over donijeti i posebne kratkotrajne evente i game modove, kao što je to bio slučaj s cross-overima Avengersa i Johna Wicka. Živi bili, pa vidjeli.