Trenutno gotovo pa najpopularnija igra na PlayStationu 4 i PC-ju (Steam) definitivno je šašavi battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout, a nakon jučerašnjeg prvog ažuriranja kroz koje je u igru stigao novi level, danas stiže i novi kostim i to Scout iz timske pucačine Team Fortress 2.

Prvi je to zasada poznati crossover Fall Guysa s nekom drugom franšizom i igrom (čini se da ide putevima Fortnitea), a Scoutov dolazak u Fall Guys najavljen je putem službenoga twitter profila igre.

Nažalost, s obzirom da su Scout i njegova matična igra Team Fortress 2 ekskluzive za PC te da su direktno vlasništvo kompanije Valve (tvorci Steama), Scoutov kostim bit će ekskluzivan za PC verziju igre Fall Guys.

U drugim vijestima, jutros smo saznali da je na PlayStationu 4 (gdje Fall Guys dolazi besplatno uz pretplatu na PS Plus) igru zaigralo više od 10 milijuna igrača te da brojka nastavlja rasti, a zašto mi mislimo da je Fall Guys: Ultimate Knockout najveći hit ovoga ljeta i jedan od najšašavijih i najmaštovitijih battle royaleova dosad, možete saznati i u popratnom tekstu o novoj epizodi našeg video serijala Reboot Plays, dok sami video donosimo i u nastavku ovoga teksta: