Tek nedavno izašli simpatični i šareni battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout apsolutni je hit koji se na PC-ju samo nekoliko dana od izlaska lansirao na vrh najprodavanijih igara na Steamu. Da je još veći hit na plejki, govori nova informacija prema kojoj PlayStation 4 izdanje igre ima više od 10 milijuna igrača.

Statistika broja igrača dolazi sa stranice gamestat, a u manje od jedan dan, ukupni broj igrača skočio je za dva milijuna. Tako je jučer gamestat pokazivao 8 milijuna igrača, a u trenutku pisanja ove vijesti ta brojka iznosi 10.8, odnosno gotovo pa 11 milijuna igrača. Brojka se nastavlja penjati, a odlična je i vijest da studio nastavlja dodavati sadržaj u igru, pa je tako već jučer stiglo prvo ažuriranje i novi level, o čemu smo pisali na ovome linku.

Ukoliko ste vidjeli bilo koji promotivni materijal ili video za Fall Guys, bit će vam jasno zašto je igra toliko primamljiva. Naravno, izdanju igre za PlayStation 4 dodatno pomaže i činjenica što je vlasnicima pretplate na PS Plus igra Fall Guys: Ultimate Knockout potpuno besplatna u mjesecu kolovozu.

No čak i bez PS Plusa, o uspjehu igre govori činjenica da PC izdanje nije besplatno već na Steamu košta 20 eura, a svejedno je među trenutno najprodavanijim i najigranijim igrama. Također, iz prve ruke možemo potvrditi da se radi o jednom od najšašavijih i najmaštovitijih battle royaleova dosad, a kako se mi provodimo u Fall Guys, saznajte u novoj epizodi našeg video serijala Reboot Plays.