Sredinom travnja ove godine pisali smo kako je u souls-like akcijski RPG Remnant: From the Ashes razvojnog studija Gunfire Games (serijal Darksiders) stigao DLC imena Swamps of Corsus, a sada stiže vijest i o posljednjem DLC dodatku koji ovoga puta nosi naziv Subject 2923.

Vijest je to koju ponovno donose izdavač Perfect World i sami studio Gunfire Games, ističući da će novi DLC uvesti potpuno novu kampanju i mod zvan “Subject 2023” koji će zaključiti uzbudljivu post-apokaliptičnu priču igre Remnant: From the Ashes. Uz novi dodatak priči, DLC donosi i dvije nove jedinstvene zone, nove questove, bossove, oružja, iteme za skupljanje, setove oklopa i još puno toga.

Ukoliko ste dosada pratili priču igre, važno je znati da će vas posljednji DLC odvesti na put otkrivanja podrijetla Dreamer Programa. Radnja ekspanzije odvest će vas kroz divljinu planete Zemlje, ali na novi planinski svijet Reisum, gdje vas očekuju novi izazovi u borbi za opstanak. Novosti stižu i u Survival, Adventure i Hardcore modove, a osim novih neprijatelja, Survival mod i Hardcore mod dobivaju i nove nagrade.

Novi Remnant: From the Ashes DLC imena Subject 2923 izlazi 20. kolovoza za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a na isti datum izlazi i novo izdanje igre zvano Remnant: From the Ashes – Complete Edition, koje će uz osnovnu igru sadržavati i oba DLC dodatka. Dotada, u nastavku pogledajte najavni trailer za DLC Subject 2923: