Akcijski souls-like RPG  Remnant: From the Ashes razvojnog studija Gunfire Games (serijal Darksiders) krajem mjeseca svibnja dobiva potpuno novi DLC imena Swamps of Corsus, a uz to u igru stiže i survival mod.

Kako navode izdavač Perfect World i razvojni studio Gunfire Games, novi DLC donosi  potpuno novu priču i questove, zatim poboljšanja u svijetu igre zvanom Corsus te uz to i niz novog dodatnog sadržaja, kao što su nova oružja i modovi, nove tamnice, novi neprijatelji i epske borbe s bossovima.

Kako smo ranije spomenuli, novost će biti i potpuno novi “Survival Mode” koji u igru donosi rogue-like elemente. U njemu će, kako je navedeno u službenoj objavi, igrači kretati iz početka bez ikakvih resursa i opreme te se boriti za preživljavanje kako bi osvojili jedinstveni oklop i više od 50 novih skinova za oklope.

DLC Swamps of Corsus za Remnant: From the Ashes neće biti besplatan, već će koštati 10 eura te izlazi 28. travnja, ali prvenstveno za PC putem Steama (na wishlistu ga možete dodati putem ovoga linka). Na ostale dvije platforme (PlayStation 4 i Xbox One) doći će nešto kasnije. Također, osim što će se DLC moći kupiti zasebno, bit će dostupan i u paketu s kompletnom osnovnom igrom po cijeni od 45 eura

Više detalja o DLC-u pročitajte u službenoj objavi, a u nastavku bacite oko i na najavni trailer za DLC te njegov novi survival mod.