MediEvil – kultna igra koju smo igrali još na prvoj konzoli PlayStation davne 1998. godine – ove jeseni napokon stiže na tržište u obliku novog remakea izgrađenog iz temelja uz modernu grafiku i 4K rezoluciju. I dok smo prije dva mjeseca napokon dobili službeni datum izlaska, danas stiže vijest koja će ponajviše razveseliti nas u Hrvatskoj i regiji – remake MediEvila na PlayStation 4 stiže potpuno lokaliziran na hrvatskom jeziku.

Tako se MediEvil pridružuje i nekim drugim PlayStation 4 ekskluzivama i hitovima, kao što su God of War, Days Gone i Detroit: Become Human, sve redom igre koje su također lokalizirane na hrvatski. Ukoliko niste sigurni što to točno znači, ne – igra nije sinkronizirana na hrvatski (odnosno, glasovna gluma je i dalje na engleskom), već su na hrvatski prevedeni svi tekstualni sadržaji u igri, kao što su izbornici i podmeniji, a to uključuje i titlove na hrvatskom jeziku.

Podsjetimo se: PlayStation 4 remake kultne igre MediEvil izlazi 25. listopada ove godine, a igra je već sada dostupna za prednarudžbe i to u dva izdanja. Standardno izdanje po cijeni od 199kn uz igru donosi i digitalni sadržaj od 10 avatara koje možete koristiti u igri, dok Digital Deluxe izdanje po cijeni od 269kn uz sve to donosi i niz digitalnih dodataka: in-game oklop, digitalni art book, digitalni strip, originalni soundtrack i dinamičku temu za PlayStation 4.