Sony je napokon, u sklopu svoga specijalnog livestream eventa State of Play, odlučio nakon više mjeseci počastiti fanove novim trailerom za očekivani remake klasika s originalnog PlayStationa – MediEvil te u sklopu toga i otkriti točan datum izlaska. Igramo ga ove godine u listopadu!

Sami trailer poprilično je kratak te ponovno, onima koji nisu upoznati, objašnjava pozadinsku priču igre i njezinoga nes(p)retnoga junaka – Sir Daniela Fortesquea. Naravno, voiceover u traileru podsjeća nas i na Fortesqueovu misiju – zaustaviti zlog čarobnjaka Zaroka koji je iz mrtvih probudio vojsku demona kako bi osvojio kraljevstvo Gallowmere.

Osim što nas trailerom podsjećaju na priču ovog klasika, Sony je prikazao i nekoliko svježih kratkih segmenata gameplaya, pa tako možemo vidjeti kako izgleda ovaj potpuni remake MediEvila u veličanstvenoj 4K rezoluciji i u novom ruhu.

O, kako jedva čekamo imati ovo na svojoj polici

Popratne informacije o igri objavljene su i putem službenoga PlayStation Bloga, na kojemu Sony obećava da nas, osim što se radi o potpunom grafičkom remakeu s novim glasovnim glumcima, očekuju i brojne druge novosti. Također, na blogu je osvanulo i nekoliko novih screenshotova te naslovnica fizičke kopije igre.

No, šećer na kraju – datum izlaska! MediEvil remake izlazi ove jeseni – 25. listopada za PlayStation 4. Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo! U svakom slučaju, u nastavku pogledajte novi story trailer prikazan u sklopu Sonyjevog eventa State of Play: