Dragi čitatelji Reboota,

Želimo vam zahvaliti na svim upitima, podršci i lijepim riječima koje ste nam slali proteklih mjeseci te iskoristiti priliku najaviti novosti koje uskoro možete očekivati od nas:

Časopis Reboot će od sljedećeg broja biti bogatiji sadržajem i na većem broju stranica! Želimo maksimalno iskoristiti formu tiskanog magazina te ga nakrcati zanimljivim temama, recenzijama, osvrtima i drugim atraktivnim sadržajem. Očekujte Rebootov visoki standard te vizualnu atraktivnost koju želimo dodatno istaknuti višom razinom produkcije. Časopis će izlaziti kvartalno s prvim idućim brojem sredinom studenog. Svim našim pretplatnicima tako će se produljiti vremensko trajanje pretplate s obzirom na to da su se pretplatili na broj izdanja a ne na vremenski period.

Rebootov web portal također dobiva nadogradnju i to kroz redizajn s kojim želimo posebno istaknuti novi i bogatiji sadržaj. Redizajn reboot.hr weba je planiran do kraja ove godine.

U međuvremenu ekipa Reboota užurbano radi na organizaciji jedne od najvećih i najcjenjenijih boutique b2b konferencija industrije – Reboot Develop Blue, koja će se krajem rujna održati u Dubrovniku, gdje ćemo opet ugostiti prijatelje i drage goste iz cijelog svijeta koji su obilježili industriju videoigara proteklih godina ili desetljeća.

Više o svemu navedenom te o drugim projektima, poput Reboot InfoGamera, o kojem i dalje intenzivno i s posebnom radošću razmišljamo dok čekamo potvrde ključnih partnera, očekujte na našem webu i socialsima. 

Čitamo se uskoro 😉

Lijep pozdrav,

redakcija Reboota