Tokyo Game Show 2017 jučer je i službeno započeo za pripadnike industrije i medija, a u subotu i nedjelju otvara se za širu javnost. Kako je izgledao prvi dan kroz oči čovjeka koji je prvi put ušetao u Makuhari Messe, prostor održavanja Tokyo Game Showa 2017, koji se nalazi u Chiba Cityju nekih sat vremena udaljen od samog Tokyja, saznat ćete u nastavku.

Dojmovi s TGS-a 2017 izrazito su pozitivni, kao što ćete vidjeti u našem walkthrough videu prikladno nazvanom Too Big in Japan. Malo smo se gubili u prijevodu, naš snimatelj Dario odlučio se za neke zaista zanimljive prizore (čitaj, polugole cosplayerice/hostese i do grla zakopčane cosplayere/hostesane), a nismo smjeli baš očito snimati ekrane jer se na većinu štandova nalaze znakove koji ukazuju na zabranu snimanja.

Bilo kako bilo, bacite jedan Dōmo arigatō, Mr. Roboto” na priloženi video, i ne zaboravite nas pratiti u narednim danima za još hrpu kvalitetnog gaming sadržaja s Tokyo Game Showa 2017. Ako vam se sviđa što i kako radimo slobodno se pretplatite na naš kanal, bacite like ili share u našem smjeru te nas definitivno komentirajte jer nas zanima vaše mišljenje i dojmovi.