Jedan od najvećih gaminga događaja u Europi nam je sve bliže! Reboot infoGamer 2017 – Powered By Vipnet u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom ove će godine otvoriti vrata za sve posjetitelje od 21. do 26. studenog. Kao i prethodnih pet godina, cilj nam je pružiti svim posjetiteljima nezaboravnih šest dana gaming kulture u rekordnih šest paviljona Zagrebačkog velesajma.

Očekuju vas najveći gaming blockbusteri, najnoviji gaming hardware, veličanstveni eSports turniri, naši tradicionalni giveawayevi s još boljim nagradama, rekordan broj gamerskih potrepština i suradnja s najvećim svjetskim izdavačima. Kao i svake godine do sada, očekuje vas i posebna hala u kojoj ćete moći vidjeti na čemu radi preko 100 indie studija iz cijeloga svijeta!

U prodaju je pušteno i 300 super ograničenih VIP ulaznica za Reboot infoGamer 2017 – Powered by Vipnet koje možete kupiti online ili na svim fizičkim prodajnim mjestima Entria. VIP ulaznicom dobivate i VIP pristup (neograničen broj ulazaka i izlazaka dnevno) tijekom svih šest dana showa, još veći i bolji VIP Gift Bag kao i ekskluzivni pristup VIP gaming loungeu koji će ove godine ponuditi još više sadržaja!

Nastavite pratiti našu web stranicu i službeni Facebook kako biste saznali sve informacije vezane uz Reboot infoGamer 2017 – Powered by Vipnet u nadolazećim danima, tjednima i mjesecima.

U međuvremenu, bacite oko ili dva na službeni promo video s Reboot infoGamera 2016!