Ovaj broj nećemo najaviti uvodnikom u recenzije kao što smo to učinili za Reboot broj 75, ali to ne znači da nemamo nekoliko posebnih stvari za najaviti. 

Naša glavna priča broja i igra koja krasi naslovnicu jest nadolazeća PlayStation 5 ekskluziva Returnal. Dok ćete recenziju igre čitati u idućem broju časopisa, sada smo za vas pripremili veliki intervju s Mikaelom Haverijem, biz-dev i marketing direktorom iz razvojnog studija Housemarque. Prije nego što zaigrate Returnal (s kojim nakon igranja imamo zaista fantastične prve dojmove) pročitajte sve što trebate znati o ambicioznom projektu koji spaja Housemarqueovu tradiciju s novim ideajama što rezultira next-gen igrom u punom smislu riječi. 

No, osim Returnala tu je i najava nove strateške avanture Gord. Popričali smo s Stanom Justom, glavnim čovjekom novog poljskog razvojnog studija Covenant koji okuplja bivše developere iz CD Projekt Reda i 11 bit – tvoraca serijala The Witcher i Frostpunka. Njihova kombinacija city-buildera, survivala i istraživanja spaja mračni fantasy setting sa slavenskom mitologijom za interesantnu igru koju ćemo čekati do iduće godine. 

Ali ni tu nismo stali jer smo se raspisali o Deathloopu, Arkaneovoj igri koja pršti stilom, Dishonored DNK-om i onome što smo oduvijek htjeli – korištenje moći a la Dishonored bez negativnih posljedica za svijet oko nas. Ako ništa drugo, obje igre koje su glavne priče ovog broja, Returnal i Deathloop, dokazuju da su vremenske petlje jako IN ove godine

Uz sve navedeno, rubrika HYPE pršti s velikih 10 najava o velikim, malim i srednjim igrama koje jedva čekamo zaigrati, dok vas u recenzijama očekuju Outridersi, It Takes Two, DOOM Eternal, Disco Elysium, Oddworld: Soulstorm, Balan Wonderworld i još mnogo toga. 

Uživajte u čitanju!