Nakon još jednog ljetnog dvobroja vraćamo se u stalni radni ritam, točno u vrijeme da započnemo odbrojavanje za izlazak vjerojatno i najiščekivanije igre ove godine – Red Dead Redemption 2. Kroz veliku temu donosimo mnoštvo informacija i novih slika iz igre koja će, sasvim je sigurno, označiti ne samo iduće mjesece nego i godine, baš kao što je to do sada činio Grand Theft Auto V.

U drugoj ovomjesečnoj temi prenosimo dojmove iz bete Battlefielda V, kao i demoa sa sajma gamescom kojeg smo i ove godine posjetili u velikom broju. Izvještaj i osvrte te dojmove iz igara sajma potražite u rubrici REPORTER. Također donosimo i intervju s autorom igre Tanglewood izdane i na kartridgeu za konzolu SEGA Mega Drive.

U najavama se uglavnom fokusiramo također na igre sajma gamescom, poput sve popularnijeg Sekiroa: Shadows Die Twice, zatim igara Dying Light Bad Blood, SCUM i dr.

Ovaj broj je poseban i po broju recenziranih igara – njih čak 32 od čega ih je 31 novih dok je Monster Hunter: World ponovno recenziran nakon izlaska za PC u rubrici REBOOTED REVIEW. Ostale recenzije su: Shadow of the Tomb Raider, Marvel’s Spider-Man, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, World of Warcraft: Battle for Azeroth, Destiny 2: Forsaken, Pro Evolution Soccer 2019, Dead Cells, Shadows Awakening, NBA 2K19, F1 2018, Phantom Doctrine, Planet Alpha, Guacamelee! 2, Anamorphine, The Persistence, Divinity: Original Sin II DE, Tanglewood, Death’s Gambit, The Walking Dead: The Final Season – Ep1, Unavowed, Vroom Kaboom, The Inner Friend, Donut County, Track Lab, Overcooked 2, The King’s Bird, The Banner Saga 3, Shenmue I & II, Yakuza Kiwami 2, Naruto to Boruto: Shinobi Striker i WarioWare Gold.

Uživajte u čitanju