Nakon prošlotjedne besplatne Epic Games Store igre Bad North: Jotunn Edition koja je bila dostupna za preuzimanje sve do danas – 29. studenog, od sada pa do 6. prosinca možete besplatno preuzeti odlični Rayman Legends.

Igra je to za koju je zaslužan studio Ubisoft Montpellier, a originalno je izašla “davne” 2013. godine za PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vitu i Wii U, a potom 2014. godine za PlayStation 4 i Xbox One te, posljedično, 2017. godine za Nintendo Switch.

Legends je sveukupno peta igra u vječno popularnom i odličnom serijalu Rayman te direktni nastavak na igru Rayman Origins iz 2011. godine. Prilikom izlaska pobrao je odlične ocjene od strane kritike, a objeručke su ga prihvatili i fanovi te dan danas ima izrazito visoku agregatnu ocjenu na Metacriticu.

Ukoliko ga nikad niste zaigrali, vrijedi napomenuti da su Rayman Legends mnogi nahvalili zbog predivnih vizuala, fantastičnog level dizajna, kontrola, glazbe i sveukupnog gameplaya te solidne količine sadržaja, zbog čega su ga neki kritičari nazivali i jednim od najboljih platformera ikad, a igra je osvojila i preko nekoliko nagrada.

Trebate li više razloga od toga da uz samo nekoliko klikova putem dućana Epic Games Store od 29. studenog do 6. prosinca besplatno preuzmete zaista odličnu igru? Ne trebate? Tako smo i mislili 🙂 Ha, ništa, klik ovdje i zaigrajte Rayman Legends!