Warzone u posljednje vrijeme obožavamo mrziti, ali mu svejedno iznova dajemo nove šanse. Posljednjih mjeseci igračima probleme stvaraju brojni bugovi, neprilagođena oružja i svakakve druge brige, od kojih je jedna i ONAJ Roze skin. Upravo bi taj zadnji, i po mnogima najgori problem, uskoro trebao biti riješen.

Razvojnom studiju Raven Software putem Twittera se obratio poznati streamer Jack “CouRage” Dunlop te im adresirao poteškoće s kojima se učestalo susreće u zadnje vrijeme, a jedan od njih je i “Rook” skin za Roze.

Za one malo manje upućene, riječ je o skinu koji se dobivao u petoj sezoni napredovanjem kroz Battle Pass i koji Roze prikazuje u potpuno crnoj maskirnoj odjeći s crnom maskom zbog čega se stapa s pozadinom u mračnijim prostorijama. Roze je jedan od onih skinova koji je vrlo brzo preplavio čitavu igru te je sada pravo čudo ukoliko se prilikom igranja niti jednom ne susretnete s tim skinom.

Raven Software ubrzo je odgovorio CouRageu, poručivši da će Roze skin uskoro dobiti određenu prilagodbu. O čemu je točno riječ, tek ćemo vidjeti, ali vjerojatno je i ekipi iz Raven Softwarea napokon jasno koliku su nepravdu i nejednakost stvorili ubacivanjem takvog premium skina u igru. Osim toga, nerfat će se oružja poput FFAR-a, AUG-a i puške M16 te doslovno luđačkog pištolja Sykov.

Iduća sezona kreće već 21. travnja, a s njom bismo napokon trebali dobiti novu mapu. Nestrpljivo čekamo početak treće sezona, a do tada se i vi naživcirajte uz jedan prikaz Roze skina. Ako ga uočite.

Roze Skin Visibility is a problem. from Warzone