Ubisoft je prije nepunih mjesec dana najavio da će Rainbow Six Siege u šestoj godini postojanja dobiti značajne promjene. Od ove godine model Year Pass odlazi u povijest, a zamjenjuje ga klasični battle pass, dok će igrači po sezoni dobivati samo po jednog novog operatera, od kojih će jedan biti i iz Hrvatske.

I dok nestrpljivo čekamo treću sezonu u kojoj ćemo napokon saznati kako se zove i izgleda naš(a) operater(ka), prva sezona upravo je krenula. U igru je stigla operacija Crimson Heist, dobili smo novog operatera Floresa – argentinskog majstora kuhanja i kradljivca, zgođušnog čovjeka u najboljim godinama s pristupom daljinski kontroliranom eksplozivnom uređaju RCE – novih 100 tierova, 131 nagradu i bitno redizajniranu mapu Border.

Ako vjerno čekate svaku priliku da besplatno zaigrate Rainbow Six Siege, nova šansa pruža vam se ovoga vikenda jer će igra na svim platformama biti besplatna od 18. do 24. ožujka, a u istom će periodu biti i na popustu do 70%, ovisno o platformi na kojoj igrate. No, samo mala opaska – ukoliko u tom periodu igru poželite zaigrati na PlayStationu 5, morat ćete se ručno prebaciti na verziju za PlayStation 4, zbog, kako kažu iz studija, “tehničkih razloga”. Navedeno možete napraviti putem PlayStation Storea, klikom na tri točkice pored imena igre. 

Prva sezona šeste godine Siegea traje od danas pa sve do 24. svibnja. Više detalja o novoj sezoni možete pročitati na službenim stranicama