Jason Yevgeniy Gastrow, poznatiji kao videogamedunkey, jedan je od najpoznatijih kreatora YouTube gaming sadržaja, a nedavno je s partnericom Leom osnovao tvrtku Bigmode koja se bavi izdavanjem indie igara. S više od 7 milijuna pratitelja na svom kanalu, videogamedunkey je osigurao plodno tlo za svoj poslovni korak.  

Dunkey je poznat po svojim humorističnim videozapisima u kojima raspravlja o igrama i industriji, a glavna motivacija za pokretanje tvrtke bila je upravo njegova ljubav prema indie igrama.

Dunkey je jučer na svom kanalu objavio video u kojem govori kako će prva igra koju će izdati njegova tvrtka Bigmode biti metroidvania Animal Well, razvojnog studija Shared Memory. Ova relativno mračna i vrlo atmosferična 2D avantura je u pixel umjetničkom stilu, a sadržavat će izazove koji igračima omogućuju manipuliranje okolinom i rješavanje zagonetki. 

Animal Well je prvi put prikazan u sklopu prošlogodišnjeg indie game događanja Day of the Devs u lipnju. Igra će biti dostupna za PlayStation 5 i PC, a datum izlaska još treba biti objavljen.