Jeste li ikad poželjeli pucati iz najvećih pomorskih topova ikad izrađenih? To je samo jedan od razloga zašto biste trebali igrati besplatnu PC igru World of Warships. Što još možete očekivati?

1. Besplatna je za igru

Novac priča! Ili u slučaju World of Warshipsa, manjak novca, jer možete igru preuzeti i igrati besplatno upravo sada! Umjesto da iskeširate za sasvim novu igru, možete isploviti i iskušati svoje pomorske vještine bez dodatnih troškova. Otključajte i nadogradite nove brodove samo igrajući.

Ako već imate Wargaming account, samo preuzmite igru. Ako nemate, samo pribavite e-mail adresu, odaberite korisničko ime i spremni ste!

Jednom kad ste se sredili i kada ste bacili oko na određenu čeličnu zvijer, uvijek možete ubrzati napredovanje s plaćenim premium računom koji vam daje dodatno povećanje iskustva ili jednostavno možete kupiti premium brod i ostale predmete u igri kao što su povijesno vjerodostojne kamuflaže.

Njemački razarač Z-39 ispaljuje smrtonosna torpeda.

2. Ispitajte svoje strateško razmišljanje u vrhunskom nastupu čelika i vatrene moći

World of Warships je online timska strategija u stvarnom vremenu koja nudi igranje “lako se uči, teško svladava”. Kritičko razmišljanje i strateško planiranje srž su svake bitke dok se združujete s ostalim kapetanima kako biste svladali neprijateljsku flotu.

Morat ćete se istaknuti i surađivati s vašim suigračima kako biste obuhvatili, uhvatili u zasjedi ili, ako dođe do toga, jurnuli u neprijateljske redove i pobijedili. Pritom ćete osvajati XP bodove koje možete iskoristiti za otključavanje sve snažnijih brodova koji sa sobom donose vlastite jedinstvene izazove koje morate svladati.

Ako niste spremni za borbu protiv ostalih igrača, uvijek se možete združiti s prijateljima i suočiti s milostivim botovima u scenarijima kooperativnih bitaka.

3. Borite se na strani jedne od najjačih pomorskih snaga 20. stoljeća

Pod kojom ćete zastavom ploviti? U World of Warshipsu možete igrati 11 nacija, uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Njemačku, Italiju i Japan – svaku sa svojim karakterističnim prednostima i slabostima.

Igrajte s različitim nacijama i upoznajte se s različitim stilovima igre. Hoćete li ići izbliza u njemačkom bojnom brodu Bismarck sklonom izazivanju bitaka ili ćete zasipati vatrom u osjetljivoj, ali smrtonosnoj američkoj krstarici Cleveland?

Izgradite svoju flotu od 11 različitih pomorskih sila.

Izgradite svoju flotu od 11 različitih pomorskih sila.

4. Više od 300 povijesno točnih brodova za istraživanje

World of Warships nudi više od 300 brodova za igranje iz oba svjetska rata i svaki je pomno stvoren korištenjem 3D skenova verzija iz stvarnog života. Brodovi su podijeljeni u četiri zasebne klase koje bi se povijesno obračunavale na pučini u prošlom stoljeću: razarači, krstarice, bojni brodovi i nosači zrakoplova. Svaki, sa svojim jedinstvenim stilom igre, ima svoju posebnu ulogu u floti tima, što znači da ima za svakoga ponešto.

Započni svoju pomorsku karijeru sa sljedećim poslasticama: 200 dublona, 2 broda: St. Louis i Premium brod Emden, 20x kamuflaža Restless Fire, 2,5 milijuna kredita i 7 dana premiuma

Razarači: volite li više brzinu i nevidljivost od velikih topova i debelog oklopa? Isplovite u razaraču i spremite se ispaliti salvu tihih, ali smrtonosnih, torpeda na neprijatelja.

Krstarice: ovi brodovi nude raznolikiji stil igre s mješavinom topova srednje veličine, torpedima i odličnim protuzračnim mogućnostima. Ali pazite – njihov oklop može biti papirnat ako ih se uhvati na otvorenom.

Bojni brodovi: oni su tenkovi oceana, sposobni primiti jake udarce i uzvratiti vatru još razornijim napadom.

Nosači zrakoplova: oči i uši tima, kao i lansirna rampa za nanošenje ogromne količine štete zračnim napadima s torpedima, bombama i raketama.

5. Hrpe nagrada za okorjele kapetane

Možete očekivati mnogo besplatnih poslastica u igri samo prijavom i igranjem, uključujući besplatne brodove, kamuflaže, valutu u igri i vrijeme premium računa. Možete izvršiti i posebne zadatke kako biste ostvarili rani pristup sasvim novim linijama brodova prije njihova službenog izlaska.

Imate Twitch račun? Povežite ga s vašim Wargaming.net računom i zaradite besplatan plijen u igri samo gledajući World of Warships streamere u akciji.

Francuski razarač Jaguar stvara pakao.

Francuski razarač Jaguar stvara pakao.

6. Stalan tijek novog sadržaja

World of Warships je možda pokrenut 2015., ali odonda je stalan tijek novog sadržaja u mjesečnim nadogradnjama. Očekujte mješavinu novih brodova, nacija, mapa, režima igre i tematskih događaja koji čekaju da ih istražite svakog mjeseca.