Svi fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju službeni izlazak Final Fantasy VII Remake naslov, no pojedinci koji su za marginu nestrpljiviji, preplavili su internet detaljima “kompletirane” verzije igre čiji se demo (a evidentno i kompletna verzija) već našao na prostorima servera PSN trgovine. Uzmite u obzir da se ovdje ne radi o igrivoj verziji FFVIIR Demoa, već o zapakiranom i kriptiranom dokumentu s opisnim nazivom.

Kako su se gore navedeni dokumenti postali dostupni javnosti, nekolicina je iskoristila priliku, te se putem konkretne “datamine” tehnologije uspjela dokopati detalja iz kompletne igre i “spoilati” odnosno “narušiti” ostatku zajednice ugođaj prvog prelaska Remake naslova.

Zajednica fanova Final Fantasy VII Remake naslova trenutno je podijeljenih stavova što se tiče dostupnosti navedenog materijala i detalja iz igre. Popularne Facebook grupe koje prate razvoj događaja strogo su osudile ovakav pristup dijeljenju materijala, te su u narednom periodu donekle onemogućile daljnje širenje spoilera. Službena izjava od strane Square Enixa, povodom curenja detalja iz igre, se i dalje očekuje.

Kako redakcija Reboota ne podržava “spoilere”, uživajte u službenom materijalu dok čekate službeni izlazak igre 03.03. tekuće godine.